Покоряват върха и се отправят към следващия

SIS Group обединява компании с различни сфери на дейност, с цел предлагане на комплексни решения в областта на строителството на сгради и съоръжения, информационни технологии и финансово-консултантски услуги.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО
SIS Group се обърна към нас с желаниe за модернизиране на общата концепция на компанията, редизайн на съществуващия им уеб сайт и изграждане на дългосрочна дигитална стратегия за развитие. След среща с партньора разбрахме, че те са новото лице на строителството, правейки обикновените неща необикновено добре. Стилно, изискано, смело. Цялата бранд идентичност последва това усещане. Заложихме на ключови послания и смел визуален подход, за да се усеща прецизността, с която те работят.
СТРАТЕГИЯТА
БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ
УЕБ ИЗЖИВЯВАНЕ

Детайли, детайли, детайли…
Дяволът се крие в детайлите.

Преосмислянето на концепцията на един бизнес е огромна стъпка напред за компанията. Създадохме концепция и дизайн на новия уебсайт на SIS Group с идеята той да бъде бизнес визитка, който е в пълен синхрон с цялостната бранд визия на компанията. Заложихме на модерен и минималистичен дизайн, който следва последните тенденции в уеб разработката. От изключителна важност е да се вземат предвид дори най – дребните детайли и функционалности, за да се създаде невероятно потребителско изживяване. Новият уеб сайт е красив, запомнящ се и лесен за употреба, като основен фокус на проекта бе да презентираме по най-добрия начин проектите на компанията.
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
Пълна, ясна и точна концепция за присъствие в социални мрежи. Изградихме цялостна стратегия за налагане на услугите и отлично маркетинг позициониране в онлайн пространстовото. Основните канали, които развихме са LinkedIn и Facebook чрез правилните комуникационни и визуални елементи. С разработването на запомняща се корпоративна идентичност увеличихме ангажираността на потребителите към бранда. Нашият екип изгради изцяло ново бранд позициониране за различни таргет аудитории.
Резултатите до сега:
  • Ръст в интереса на потребителите;
  • По-висока разпознаваемост на бранда;
  • Увеличаване на посещаемостта на сайта;
  • Увеличаване на клиентската база;