Защото те са перфектните сътрудници в подбора на персонал

H2H с една цел – предоставяне на професионални консултантски услуги в областта на Човешките Ресурси на компании, които ценят своите служители и кандидати, водени от стремежа към успех. Намират подходящата корпоративна култура и работни позиции, които да отговарят на опита и кариерните стремежи на кандидатите.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО
Благодарение на нашето дългогодишно партньорство Н2Н ни се довериха за визията и цялостното им онлайн присъствие. Ние пък си обещахме да надминем очакванията им като им дадем „лицето“, което ще ги отличи от конкуренцията. Чрез активна екипна работа успяхме да изградим класически и функционален дизайн на сайта, който е добре разпознаваем и удобен за употреба. Лесно е да се работи с професионалисти!
СТРАТЕГИЯТА
УЕБ ИЗЖИВЯВАНЕ

Сайт, който пише история, създава емоция, оставя усмивка.

Създадохме не просто визия, а цялостна концепция и философия за утрешния ден. Реализирахме проекта въз основа на творчески подход и задълбочено проучаване на всеки детайл. Започнахме с логото и слогана. Целта беше, не просто сайт, а цялостна платформа, която да обединява работодатели и кандидати. И ето, че вече е факт! Корпоративен сайт, който акцентира върху хората и бизнес взаимоотношенията между професионалисти.
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
Изградихме дългосрочна маркетингова концепция и план за развитие. Чрез управление на рекламни успяхме да увеличим разпознаваемостта на бранда сред аудиторията. Днес партьорите ни от H2H достигат до своите потребители чрез всички популярни социални канали. Бизнесът е там, където са потребителите, а днес потребителите са онлайн.
Резултатите до сега:

– По-добра разпознаваемост на бранда;
– Перонални послания и визуално съдържание;
– По-голям обем от нови потребители, които използват услугите на H2H;
– По-голяма ангажираност към сайта.